John Boere, keurslager

  • Home
  • John Boere, keurslager

John Boere, keurslager

Onze slagerij is in 1973 gestart door Jan Boere (sr) en groeide als officieel Keurslager uit tot een begrip in Haastrecht en omgeving. In 2000 gaf vader Jan het roer over aan zoon John, die de kneepjes van het ambachtelijke slagersvak uiteraard heeft meegekregen. Samen met echtgenote Marlies runt John de sfeervolle slagerswinkel die in 2007 grondig is verbouwd en gemoderniseerd.

 

Assortiment en specialiteiten

Naast een breed assortiment vlees, zelfgemaakte vleeswaren en worst, onderscheiden wij ons steeds meer met extra specialiteiten en ook partyservice. In onze winkel vindt u verse maaltijden, maaltijdcomponenten en salades. Daarnaast leveren wij schotels voor barbecue, gourmet, steengrill en andere festiviteiten.

 

Ook verzorgen wij complete buffetten voor kleinere en grote gezelschappen. Wij bereiden alles zelf, met veel verse ingrediënten. Wij bezorgen volgens afspraak op de gewenste locatie: thuis, op kantoor, bij bedrijven, of bij de sportvereniging. In principe is alles is bespreekbaar.

 

Wij staan voor optimale service en spelen graag in speciale wensen van klanten. Zo maken wij op verzoek, in overleg, ook allergeenvrije producten.