Dierenkliniek De Paltrok

  • Home
  • Dierenkliniek De Paltrok

Dierenkliniek De Paltrok

Dierenkliniek de Paltrok is onze kliniek voor gezelschapsdieren voor Gouda, Reeuwijk, Haastrecht en omstreken. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar voor uw hond, kat, konijn en knaagdier. Ons hart ligt bij "Kwaliteit en Betrokkenheid". 

Kwaliteit  De beste kwaliteit streven wij o.a. na door een klantgerichte, betrokkken benadering, door goede nascholing te volgen en onze kliniek in te richten met moderne apparatuur.

Onze kwaliteitseisen, werkprocessen, kwaliteitscontroles, etcetera staan beschreven in ons "Kwaliteitsboek" en ligt ter inzage in de wachtkamer van de kliniek. Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde en het kwaliteitsregister CRKD. (Zie www.diergeneeskunde.nl). Wij volgen volop nascholing en nemen deel aan drie intervisiegroepen. Dit zijn groepen dierenartsen van verschillende klinieken die in samenwerking met specialisten door overleg en discussie zich blijven ontwikkelen.

Wij beschikken over apparatuur voor uitgebreid bloedonderzoek, een echoapparaat en een digitaal röntgensysteem. In de operatiekamer beschikken we o.a. over laparoscopische apparatuur, narcosebewaking en een beademingsmachine. Voor gebitsbehandelingen gebruiken we dentale röntgenapparatuur en een “gebitsunit”, waarmee o.a. gereinigd, gepolijst en geboord kan worden.  Via het kopje “rondleiding” kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden in onze kliniek.  We voeren veel verschillende soorten operaties uit. Voor gespecialiseerde operaties vragen wij Franc Viehoff, een erkend specialist chirurgie, om in onze kliniek te komen opereren.  Betrokkenheid  Wij zijn betrokken bij u en uw huisdier. We proberen uw huisdier zoveel mogelijk ontspannen te laten zijn in onze kliniek. Het is ons doel duidelijk met u te communiceren. Wij zijn van mening dat ook ingewikkelde diergeneeskundige dilemma’s in essentie aan iedere eigenaar uit te leggen zijn. Samen met u als eigenaar maken we keuzes in onderzoek- en behandelmogelijkheden. We zijn laagdrempelig te benaderen en zetten ons graag voor u en uw huisdier in.

Bekijk hier onze video